Post by sopisumilfea on Feb 7, 2022 4:38:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αύξηση κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World Z 2022 version ▞▞▞
Αυτή τη φορά κατέβασα το leps world z κατέβασα το leps world και μετά το leps world 3 και τώρα η σειρά για το z one.😇😇😇😇🤡🤡👿👾☻🤓🤓🤭
😍😍😍
Κακώς κατασκευασμένο παιχνίδι, πολλά σφάλματα, κακά χειριστήρια. Τίποτα σαν τα άλλα παιχνίδια Lep.
Yoh αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό και έχει επίπεδα που μου άρεσε πολύ και ο δύσκολος τρόπος όταν πρέπει να βρεις αστέρια αν το παίξεις είναι τόσο καλός.
Homescapes Įprastos temos kkz
τόσο κακό παιχνίδι χαι
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή
😁😁😁😁😁 αγάπη
Αυτό δεν είναι ενδιαφέρον 😑😑 .. Αλλά το 1'2'3 ... είναι τόσο καλό και είναι εξαιρετικό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και τελειώνω όλα τα επίπεδα του 1,2,3🥰😘
καλό παιχνίδι παρακαλώ κατεβάστε 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 εξαιρετικό παιχνίδι
πολύ δροσερό πολύ συναρπαστικό verrryyy ωραίο verrrry δύσκολο χρειάζεται ενημέρωση χρειάζεται περισσότερες ζωές
το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά. φαίνεται ότι πρέπει να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του play store.
Το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά κάθε φορά που πεθάνω, ακόμα κι αν δεν κάνω κλικ στο βίντεο για να αναστηθεί, με κάνει να παρακολουθώ ένα βίντεο 25 δευτερολέπτων προτού συνεχίσω να παίζω τι στο διάολο συνέβη στην Google, πριν οι διαφημίσεις είναι ίσως 10 δευτερόλεπτα αλλά όχι πολύ συχνά τώρα οι διαφημίσεις εμφανίζονται Κάθε φορά που πεθαίνεις ή τελειώνεις ένα επίπεδο και συνεχίζεις για σχεδόν μισό λεπτό, και δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, είναι όλα αυτά. Γι' αυτό δεν ασχολούμαι άλλο. Η Google και πολλοί προγραμματιστές έχουν γίνει greasy.
Αρκετά δύσκολο για να είναι προκλητικό αλλά όχι ακατόρθωτο. Το λατρεύω

Ουάου βρήκα ένα θέλω και ενδιαφέρον παιχνίδι θα μπορούσα να μου αρέσει είναι πολύ τρελό😎😎 😝😋 και να παίξω με ζόμπι και φίλους πολύ καλό Crazy,Crazy αλλά δεν ήταν τρομακτικό 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻 👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀
Δύσκολο παιχνίδι που είδαμε ποτέ
Ωραίο παιχνίδι dood
Lep's World Z 街機 rxhl
πηγαίνω
Πολύ ωραίο παιχνίδι με χρόνο και χρόνο
πολύ κακό παιχνίδι .plz μην κατεβάσετε
Nub παιχνίδι I love free fire ok lisen luz
Διασκέδαση
Lep's World Z آرکید zfgh
Ελπίζω να υπάρχουν περισσότερα επίπεδα, πολύ εθιστικό παιχνίδι!
Αυτό είναι πολύ χειρότερο παιχνίδι
Εξαιρετικό στην αρχή, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα παγκόσμια παιχνίδια Leps, υπάρχει ένα όριο στα επίπεδα που μπορείτε να κάνετε.. 8-10 για παράδειγμα είναι το τελευταίο και μπορείτε να πάρετε μόνο δύο από τα τρία αστέρια. Το τελικό επίπεδο χρειάζεται επιδιόρθωση καθώς υπάρχει μεγάλη δυσλειτουργία στην καταπολέμηση του τέρατος ζόμπι.
👍👍👍👍👍👍👌👌👌 λ
χρειάζονται επιπλέον βοήθεια διαθέσεις
Αυτό είναι ένα super duper παιχνίδι
προσθήκη νέων μπλοκ χαρακτήρων και ζόμπι αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο
Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μου αρέσει το leps world 3! Αυτό που μπορείτε να βελτιώσετε σε αυτό είναι τα χειριστήρια όταν πατάω το κουμπί μετάβασης, σύρεται προς τα εμπρός επίσης tje γραφικά
Σούπερ παιχνίδι νομίζω ωραίο παιχνίδι🙋🍨🍔🌁
οκ
Αυτό είναι ωραίο και σκληρό παιχνίδι για ζόμπι Λατρεύω τα σκληρά παιχνίδια🐉🥰
είναι το χειρότερο παιχνίδι
εγω χα
Το χειρότερο παιχνίδι
Το λατρεύω
Είδος πληρωμής για να κερδίσεις. Σε πολλές διαφημίσεις.
Αδύνατον να ολοκληρωθεί
Είναι πολύ δύσκολο
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
εύκολο στο παιχνίδι και λίγο εθιστικό