Post by sopisumilfea on Feb 7, 2022 4:35:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Igral sem jo v osnovni šoli, zdaj pa še igram v srednji šoli. Všeč mi je ta igra in postavlja cilje, ki jih moram dokončati, nato pa dobim nagrade za njihovo dokončanje. Zaslužiti "denar" (banane) je res enostavno. Ta igra je res zabavna in v njej uživam.
Hitman – Free Online Games - Bonus
Igra ne paše na moj mobilni zaslon !!! Popravite ga za udobje igralcev iger ...
Kontrole potrebujejo delo.
Igre je zelo dobra smešna...
Ne podpira ločljivosti zaslona. Naprava: poco f1
To je super oglasi se ne pojavljajo ves čas, spominja me na to, ko to igram kot majhen otrok, to je super igra, to igro bi morali dobiti
Coooooolllll
Mislim, da je nemogoče doseči dva ali več v enem teku krošenj dreves, jame, pod vodo in plažo, ne da bi prej umrl. Igra začne teči prehitro, preden jih lahko uresničim. Res bi mi koristil nasvet ali tri, kako to doseči. Hvala vam

Ko sem bil majhen, sem VEDNO igral to igro....potem sem popolnoma pozabil nanjo, potem sem jo našel pred dnevi in je nisem nehal igrati, tudi ni realistična, ampak je TAKO zabavna.
Banana Kong Action tef
MY CHILDHOOD IN A KRATKE, poleg tega je zelo zabavna igra in všeč mi je oblikovanje vseh likov in več ozadij, ki jih obstaja, in moj osebni najljubši je podvodni prostor, ker je preveč kul, obožujem pa tudi območje drevesnih krošenj, ker sem meni, da je jahanje na žirafi preveč zabavno. Overly banana Kong je le neverjetna igra in če berete to oceno in je še niste namestili, jo morate namestiti, ker je zelo zabavna. Obožujem Banana Kong
banana
Ok igra imam samo težavo, ko se pojavi oglas, moram izgubiti, ker se mali x ne prikaže, daj v redu igro
Res super igra, vendar je treba shraniti objave, ker vsakič, ko umreš, začneš znova, razen če si pripravljen plačati
Restavracija Veliki Kong Aroma Orgazmom Hong Deodorant Azijska Herbal ... ni v nevarnosti, Poučne Igre za predšolske otroke da bi morala zaprositi za
Pripomočki - Mali Vragci
Buddy Toss عمومی lzmd
Ethe Watch Iphone Price Deložirana
Igra je pametna in zabavna hkrati
všeč mi je
Banana Kong Action tef
Banana Kong Action tef
izgledaš tako butasto, da sovražim gow the floor, izgledaš isto in je klobasa ali karkoli že je 😠😠😠😠😠😠
Banana Kong Action tef
Zelo dobra igra. Tudi grafika je dobra. Samo ena stvar je problem.. power ups so predragi, prosim znižajte cene... Ampak igra je izredno zabavna!
Banana O Njegovem In Bolezen Sladkorna
Začel sem ga prenašati včeraj, še vedno ni prenesen
Halo Hong Kong | Kitajska kulinarika in tradicionalne ... - Wolt
Prenesite aplikacijo za Android Minion Rush: infinite run game .apk. razvijalec: Gameloft SE. Žanr: Priložnostne ... Prenos Banana Kong apk Banana Kong.
Všeč mi je kostomiziranje moje gorrile in nadgradnja
Banana Kong Action tef
Zelo lepa igra. Toda nadzor je precej težaven. Potrebuje bolj občutljiv odziv na dotik.
Živjo oceni 💯
Všeč mi je igra, vendar še vedno poskušam ugotoviti, kako delujejo poteze s telefonom z zaslonom na dotik
Zelo dobra igra
ta igra je najslabša vsakič, ko jo poskušam igrati, piše prosim, prijavite se v bannana Kong, čeprav sem že prijavljen vanjo
To je dobra igra, vendar: - Čakalna doba za štetje nič rezultatov v "keep go" misijah je dolgočasna. - Skoči naj samo ob potegu navzgor in nič pri kliku, ker včasih želim samo drseti, ko se moja platforma konča, včasih pa želim samo pognati ali se premakniti navzdol, a me na koncu ubije ovira zgoraj. - Velikokrat, ko sem švignil po plaži, se je medtem pojavila kača in sem jo zamudil.
Nekako zabavna igra, malo težka, a malo zabavna 🙋😉😅
Igra ni tako slaba, samo nekaj popravkov napak in podobno
jaz sem črna pika 😡
Cool igrica sam slabo je ker ne mores preskakovat misijo.
Kul igra za igranje. Všeč mi je preprostost igre. Komaj čakam na nadaljnje posodobitve. Predlagam več dodatkov, kot so dodatne vrste sovražnikov, ovire in banane, ki vam bodo pomagale zmagati. Kaj pa tedenska naročnina na zvestobo ali vip?
Zelo dolgočasna igra, zahteva, da te igre ne prenesite
Banana Kong Action tef
Ta igra je zelo lepa. ko pa izberem moč, ne deluje
Seznam prevodov: banana. ... Slovar: angleški, banana ... banana kalorije, banana split, banana kong, banana republic, banana pancakes, banana song,
TEŽKO ZELO TEŽKO ta igra je zame malo pretežka in vem, da sem otrok in da je to očetov telefon, ampak ravnokar sem prišel in sem boljši od njega kot o moj bože in moj oče je star kot jaz m mlad, ali lahko verjameš v to in to je noro, ampak to je zelo zahtevna igra, zato se le ukvarjaj z njo, vem, ampak
Zlo fajna
Najace
Ni tako slaba igra. Spominja me na igro Donkey Kong, ki sem jo uporabljal kot otrok.